Cumhuriyet konulu en başarılı eserler...

Cumhuriyet konulu en başarılı eserler...

18.10.2018 10:12:10

İlkokul, ortaokul ve liseli öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu en başarılı eserleri belirlendi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması düzenlendi. İlkokul, ortaokul ve liseler arası düzenlenen yarışmada ilk üç'e giren öğrenci eserleri belirlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Kesici'nin sorumluluğunda ilgili komisyon tarafından yapılan değerlendirmeye göre Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında en başarılı seçilen eser sahibi öğrenci ve okulları şöyle;
Resim dalında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu eserleriyle Hasan Özvarnalı İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Defne Meriç birinci, Beyciler Mukaddes Sönmez İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Ceren Baytekin ikinci ve Selimpaşa İlkokulu 3/D sınıfı öğrencisi Rana Nisa Akyol üçüncü seçildi.
Şiir dalında Çayırdere Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Elif Kula birinci, Gazi İmam Hatip Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Esra Aytaç ikinci ve Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Zeynep Sude İnci üçüncü seçildi.
Kompozisyon dalında ise Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9/B sınıfı öğrencisi Sibel Yucak birinci, Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10/E sınıfı öğrencisi İmran Kaynar ikinci ve Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi 11/B sınıfı öğrencisi Nida Ünal üçüncü seçildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP