Coşkuyla uğurlandılar

Coşkuyla uğurlandılar

23.03.2018 09:52:30

"Silivri'den Çanakkale'ye Şehitlerimiz Buluşuyor" diyerek yola çıkan Eğitim İş'li öğretmenler Selim Arik, Emrah Tunalı ve Emre Karadamlı Değirmenköy Fevzi Paşa İlkokulu'ndan coşkuyla uğurlandı.

Atatürk'ün tarih sahnesine çıktığı, Milli Mücadele ve Cumhuriyetin önsözü olan; Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümünde şehitlerimizi anmak, aziz hatırlarını yaşatmak adına Silivri'den Çanakkale'ye Şehitlerimiz Buluşuyor" diyerek yola çıkan Eğitim İş'li öğretmenler Selim Arik, Emrah Tunalı ve Emre Karadamlı, anlamlı yolculuklarının ikinci gününde.
Silivri Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut ve Yusuf Köroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Aslan, Eğitim İş Silivri Temsilciliği Şube Başkanı Hasan Okan, idareci, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar tarafından Değirmenköy Fevzi Paşa İlkokulu'ndan coşkuyla uğurlanan öğretmenler, İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın elinden aldıkları Silivrili şehitlerimizin topraklarını Çanakkale şehitliğine ulaştıracak.
22-23 Mart günlerinde Çanakkale Şehitliği'ne varılması planlanan sürüşün ardından şehitlerin mukaddes emaneti Kocadere Hastane Şehitliği'nde Kınalı Kuzular'la buluşacak.
Ulaşım aracı olan bisiklete ve iklim değişikliğine de dikkat çekmeyi hedefleyen öğretmenler, Şehitlikte Silivri'den giden öğrencilerle buluşarak anlamlı etkinliklerini neticelendirecekler.

Renginar SALİ

YORUM YAP