Çolakoğlu, Son düdük çalana dek savaşımız sürecek

Çolakoğlu, Son düdük çalana dek savaşımız sürecek

16.03.2023 10:01:58

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta zirvede bulunan Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu oldukça temkinli konuşarak, “İşi daha kolaylamadık önümüzde oynamadığımız maçlar var rehavete kapılmadan yola devam etmeliyiz” dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde 5-2 galip geldiği Sancaktepe maçının ardından bir değerlendirmede bulunan Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu açıklamasında; “Yapmamız gereken işleri yaptığımızda sonuçları görebiliyoruz. Sonuçta kazandığımız ve kazanmamız gereken bir maç, bu skor ister 5-2 olsun ister 5-0 herkes yapması gereken işi yaptı. Futbol basit bir oyundur oyunu zorlaştıran da aynı oyunu kolaylaştıran da bizleriz. Elimizde olanları iyi değerlendirdiğimiz zaman sonuçların nasıl da değişebildiğini görüyoruz.

IMG_3545

ŞAMPİYONLUK PEŞİNDEYİZ
İyi bir seri yakaladık ve seriye devam ettirerek sonunu getirmektir niyetimiz. Tribünler dolu, takımın havası yerinde, destek veren de var vermeyende. Tribünleri doldurarak galip gelmek birçok kulübün en büyük hedefidir. Öyle Süper Lig Kulüpleri var ki günümüzde bizim Müjdat Gürsu'yu doldurduğumuz kadar kendi statlarını dolduramıyor. Bunca güzelliğe iyi bir şampiyonluk yakışır ve biz bunun peşindeyiz.

DAHA İŞİ BİTİRMEDİK
Seriye bağladığımız maçlarımızın devamını da getirmek zorundayız. Lig daha bitmedi ortada garanti bir şampiyon da yok. Rehavete kapılmadan yere sağlam basarak ilerlemek zorundayız. Maç maç ilerleyip sona bakmamız gerekir. Şimdiden kendimizi şampiyonluk ilan etmek diğer rakiplerimizi küçümsemek olur ki bunu biz yaşadık zamanında. Ondan dolayı son düdük çalana kadar savaşımız sürecek” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP