Çolakoğlu: İmamoğlu tüm İstanbul’un başkanı olabilir!

Çolakoğlu: İmamoğlu tüm İstanbul’un başkanı olabilir!

3.05.2019 16:10:33

CHP'lilerin “Seçim tekrar edilirse İmamoğlu daha büyük bir çoğunlukla kazanır” ile bazı AK Partililerin YSK'nin itirazlara ilişkin son sözünü söylemediği süreçte İBB Başkanını tebrik etmesini değerlendiren Silivri Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, “Bu kadar şaibe varken, Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un yarısının 5 yıl boyunca başkanı olamayacak. Ama seçim tekrar edilip kazandığı taktirde sadece yarısının değil tüm İstanbul'un başkanı olabilir” görüşünü ortaya koyarak seçimlerin yenilenme zorunluluğunu savundu.

Siyaset ve ekonomi YSK'nin İstanbul seçimleri ile ilgili vereceği karara kitlenmişken, kulislerde tartışmalar da tüm yoğunluğuyla devam ediyor. MHP Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, seçimlerin yenilenmesini talep eden AK Parti cephesinden bir isim olarak ilginç bir yaklaşım ortaya koydu.
Durum tespiti ve özeleştiri içerikli değerlendirmesinde Cumhur İttifakının AK Parti cephesinden gelen isim, görüşlerini sosyal medya hesabından şöyle ifade etti: “Her ne kadar hiç katılmasam da, CHP'li arkadaşlarımızın genel kanısı seçim tekrar edilirse Sayın Ekrem İmamoğlu mağdur olacağı için bu kez büyük farkla kazanacağı yönünde. Peki, o zaman sorun nedir?
Tekrar edilsin ve kazansın. Ama bu şartlar altında ortada bu kadar şaibe varken, Ekrem İmamoğlu, şahsen benim ve eminim benim gibi düşünen İstanbul'un yarısının 5 yıl boyunca başkanı olamayacak. Ve bu bulanık ortam 5 yıl boyunca devam edecek. Ama tekrar edilip kazandığı taktirde sadece yarısının değil tüm İstanbul'un başkanı olabilir. Ayrıca sandıklarda alenen yaşanan bu kadar şaibeyi görmeyip, “Ekrem İmamoğlu kazandı” diye aceleyle tebrik edip, “Artık önümüze bakalım” diyen bazı AK Partililerin aksine de; bizler hak ederek kazananı da herkesten ziyade tebrik etmesini biliriz.”
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Yılmaz ve İmamoğlu’nun benzerlikleri...

YORUM YAP