Çolakoğlu: Çok kritik haftalara giriyoruz

Çolakoğlu: Çok kritik haftalara giriyoruz

3.12.2021 12:23:42

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynayacakları Meltapespor maçı öncesi yaptığı değerlendirmesinde “Takım olarak çok kritik haftalara giriyoruz ve bu kritik haftalarda puan kaybı yaşamadan yola devam etmek istiyoruz” dedi.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silivrispor Pazar günü İstanbul deplasmanında Maltepespor ile karşılaşıyor. Grubunda oynadığı maçların ardından yenilgisiz bir şekilde yoluna emin adımlarla devam eden Silivrispor, Maltepe deplasmanında puanlar arayacak. Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu zorlu İstanbul deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamasında; “Şuana kadar hedeflediğimiz puanların hepsini aldık. Bir tek Devrek maçında puan kaybettik. Şimdi ise birbiri ardına zorlu maçlara çıkacağız.

GÜÇLÜ BİR KADROYUZ

Hafta sonu Maltepespor ile deplasmandayız. Hemen ardından evimizde Karadeniz Ereğli takımını misafir edeceğiz ve sonrasında da grubun bir başka iddialı ekibi Çilimli Belediye deplasmanında olacağız. Birbiri ardına zorlu maçlar oynayacağız. Takım olarak çok kritik haftalara giriyoruz ve bu kritik haftalarda puan kaybı yaşamadan yola devam etmek istiyoruz. Güçlü bir kadroyuz ve bu zorlu periyottan da en iyi şekilde çıkacağımızdan da şüphem kesinlikle yoktur. Hem takımımıza hem de teknik heyetimize güvenimiz tamdır” dedi.

YORUM YAP