Çoğal öğrencilerinden ihtiyaç sahibi iki aileye yardım

Çoğal öğrencilerinden ihtiyaç sahibi iki aileye yardım

22.03.2023 15:17:10

Sevim Avni Çoğal İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra Gezeren Sarıahmet'le birlikte, ihtiyaç sahibi bir depremzede ve bir aileye Ramazan paketleri hazırladı.

Sevim Avni Çoğal İlkokulu öğretmenlerinden Esra Gezeren Sarıahmet, 3/B sınıfı öğrencileriyle birlikte, Ramazan ayının maneviyatına uygun, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşmanın en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Bu yıl da öğrenciler, velilerinin de desteğiyle ihtiyaç sahibi bir depremzede ve bir aileye Ramazan paketleri hazırladı.
Sınıf öğretmeni Esra Gezeren Sarıahmet, duygu ve düşüncelerini şöyle paylaştı: “Hoş geldin On Bir Ayın Sultanı, ayların en güzeli, en bereketlisi. Allah Ramazan'ı hakkıyla geçirebilmeyi nasip etsin, hepimize bereketiyle gelsin inşallah.
Az çok demeden sınıf olarak topladığımız parayla ihtiyaç sahibi bir depremzedeye ve bir aileye çocuklarımla birlikte ramazan paketlerimizi hazırladık.
Ramazan ayının sadece aç kalmak değil, paylaşmak, yardımlaşmak olduğundan bahsettik. Bahsetmeye de devam edeceğiz. Ne mutlu paylaşmayı bilenlere, imkânı varken veren el olanlara…”
Renginar SALİ

YORUM YAP