“Çocuklarımıza olan inancımızı pekiştiriyor”

“Çocuklarımıza olan inancımızı pekiştiriyor”

23.04.2024 15:32:16

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesajını yayınlayan CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, “Atatürk, bu özel günü, ulusal egemenliğimizin ve cumhuriyet değerlerimizin bir simgesi olarak çocuklarımıza adadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yolda atılan adımların ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan inancımızı pekiştiriyor.” dedi.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, Kuvayi Milliye'nin destansı mücadelesiyle kazanılan özgürlüğümüzün temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 104. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Atatürk'ün, halkın iradesinin en yüksek mercii olarak gördüğü bu meclis, üstünde hiçbir gücü kabul etmeyerek tam bağımsız Türkiye'nin temellerini atmıştır.
“ÇOCUKLARIMIZA OLAN İNANCIMIZI PEKİŞTİRİYOR”
Türkiye, dünyada çocuklara bir bayram armağan eden ilk ve tek ülkedir. Atatürk, bu özel günü, ulusal egemenliğimizin ve cumhuriyet değerlerimizin bir simgesi olarak çocuklarımıza adadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yolda atılan adımların ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan inancımızı pekiştiriyor.
“YETİŞEN NESİLLERİMİZ VİCDANİ BİR DURUŞ SERGİLEYEREK CUMHURİYETİMİZİN IŞIĞINI PARLATMIŞLARDIR”
Son seçimlerde bir kez daha gördük ki, Cumhuriyet değerleri ile çatışan zihniyetler halkımız nezdinde itibarını yitirmiştir. Milli ve dini değerlerimizi istismar edenler karşısında, yetişen nesillerimiz vicdani bir duruş sergileyerek Cumhuriyetimizin ışığını daha da parlatmışlardır.
“GÖREVİMİZ ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİ KORUMAK”
Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, TBMM'yi kuran tüm kahramanları ve bu topraklar için can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Görevimiz, dün olduğu gibi bugün de, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu savunarak ulusal egemenliğimizi korumaktır.
“RAHMETLE ANIYORUM”
Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlığımızın ve halkın iradesinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kuran tüm kahramanlarımızı, bu topraklar için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP