Çimen: Her kesimin ama en çok kadınların sözcüsü olacağız

Çimen: Her kesimin ama en çok kadınların sözcüsü olacağız

5.12.2023 12:54:58

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çimen, 2024 yerel seçimlerine yönelik meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Zerrin Çimen, destekçilerinin yoğun katılımı MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanlarının iştirakinde meclis üyesi aday adaylık dosyasını MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a takdim etti.
“VAZGEÇİLECEK TEK BİR İNSANIMIZ YOKTUR BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Çimen, meclis aday adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kıymetli dava arkadaşlarım, dilimizde Allah'ın ismi, yüreğimizde iman ve vatan sevgisi, ufkumuzda bağımsızlıktan başka bir hedefimiz yoktur. Bu şiarla bugün burada toplanmamıza vesile olan 31 Mart 2024 Yerel Seçim hazırlığı içerisindeyiz. Meclis üyesi aday adaylığı başvuru dosyamı teslim etmek için bir aradayız. Bu kutlu hizmet yolunda, partimin her kademesinde eşim ve ailemle emek verdik.
En son Kadın Kolu Başkanlığı yaptım. Rabbim bize de kentimiz adına, sizler adına emanetin bekçileri adına, yolundan şaşmadan, inandığı doğrulardan taviz vermeden, vatandaşın derdiyle dertlenen, dinleyen, çözümleyen, mazlumun elinden tutan, nerede bir garip varsa yanında olan, hainin karşısında duran bir anlayışla dik duracağız. Dürüst davranacağız, düzgün yaşayacağız, dengeli olacağız. Vazgeçilecek tek bir insanımız yoktur. Biz büyük bir aileyiz.
“HER KESİMİN AMA EN ÇOK KADINLARIN SÖZCÜSÜ OLACAĞIZ”
Değerli dava arkadaşlarım, her kesimin sözcüsü ama en çok kadınların sözcüsü olacağız. Volkan Başkanımızın da dediği gibi “Tuttuğunuz bu el hep sizinle, yanınızda, yarınınızda, umutlarınızda sizinle beraber olacak.” Ben de siz değerli hanımefendilerin her daim yanında olacağım.
“VAKİT SİLİVRİ VAKTİDİR”
Bu duygu ve düşüncelerimle üç hilalin gölgesinde, “ Öyleyse vakit Silivri vaktidir.” diyerek çalışmaya devam edeceğiz. Sağ olun, var olun, Allah'a emanet olun.”
Çimen sözlerini MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin “Sayılmayız parmak ile tükenmeyiz kırmak ile çünkü biz Milliyetçi Ülkücü Hareketiz” sözü ile noktaladı.

YORUM YAP