Çilli öğrencilerin hediyeleri dağıtıldı

Çilli öğrencilerin hediyeleri dağıtıldı

24.12.2015 10:46:29

2015-2016 Eğitim-öğretim yılı Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında geçmiş yıllarda uyguladığı “Oyuncaklarımı Paylaşıyorum” projesini yeninden hayata geçiren Özel Çilli Anaokulu yeni yıl öncesi köy çocuklarını çok mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'ı makamında ziyaret ederek ihtiyaç sahibi köy okullarının belirlenerek projesini orada uygulama kararı alan Özel Çilli Anaokulu çalışmasını başarıyla tamamladı. Geçmiş yıllarda Büyük Kılıçlı ve Seymen İlkokullarında eğitim öğretim gören öğrencileri mutlu eden ilçemiz özel anaokulu, bu sene Alipaşa ve Gazitepe İlkokullarının anasınıflarını ziyaret etti. Öğrencilerinin topladığı az kullanılmış ve zarar görmemiş oyuncakları teslim etti. Özel Çilli Anaokulu kurucu müdürleri Gülgün Narinç ve Ayça Kışlalı, Sorumlu Müdürü Şule Özerel, Okul Aile Birliği Başkanı Begüm Ekimci ve üyelerini bu anlamlı çalışmalarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü Mehmet Şen de yalnız bırakmadı. Oyuncaklar ve hediyelerle dolu kolileri kendileri açan miniklerin mutlulukları ve coşkuları görülmeye değerdi.
Alipaşa ve Gazitepe İlkokulu yetkilileri Çilli Anaokulu ailesine bu anlamlı projeleri için öğrenci, öğretmen ve velileri adına teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gösterdikleri duyarlılık ve ilgi dolayısıyla Özel Çilli Anaokulu yetkililerini tebrik etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP