CHP’ye Silivrispor’dan transfer başvurusu!

CHP’ye Silivrispor’dan transfer başvurusu!

1.12.2023 11:52:25

Silivrispor Yönetiminde adından söz ettiren iş insanı Halil Şahin, yerel seçimler arifesinde siyasi bir atılımla CHP'den meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Silivri-spor Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı iş insanı Halil Şahin, CHP'den 2024 yerel seçimlerine yönelik Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.
Şahin, aday adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'e teslim ederken, Kulüp Yöneticisi arkadaşları da kendisini yalnız bırakmadı.
HALİL ŞAHİN KİM?
22.11.1975 tarihinde Sivas'ın İmranlı ilçesi Ortaköy'de doğdu. İlkokul çağına kadar orada ikamet etti. İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara, Yenimahalle Yunus Emre İlköğretim Okulunda bitirdi. Askerlik görevini yaptıktan sonra İstanbul'un Ümraniye ilçesine taşındı. Özel bir firmada 10 yıl yöneticilik yaptıktan sonra, Silivri'ye taşındı. 2006 yılında kendi yapı malzemeleri şirketini kurdu ve hala devam etmekte. 2017 yılında Edirne Keşan ilçesinde ikinci şubesini açtı. 2010 yılından beri Sivas Ortaköy Dernek Başkanlığı, Sivas İlçe Federasyon Başkan Yardımcılığı, Sivas İl Federasyon Başkan Yardımcılığı görevine halen devam etmekte. 2020 yılından beri Silivrispor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcısı görevlerine devam etmekte.
Seda
Şimşek

YORUM YAP