CHP: Ülkeye baharı birlikte getireceğiz

CHP: Ülkeye baharı birlikte getireceğiz

17.05.2023 11:02:36

13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği seçimlerine ilişkin açıklamada bulunan CHP Silivri İlçe Başkanlığı, 3 bin kişiyle yürüttüğü çalışmaları sonucunda tüm mahallelerde 1. çıktığını paylaştı ve teşekkür etti.

CHP Silivri İlçe Başkanlığınca, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği seçimlerine ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle; “14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği seçimlerini geride bıraktık.
“ÇALIŞMALARIMIZI 3 BİN KİŞİYLE YÜRÜTTÜK”
Seçim sürecinde 35 mahallemizde 50 seçim çevresinde 438 sandıkta 840 sandık görevlimiz, 50 okul sorumlumuz, 60 okul bilişim sorumlumuz, 100 kat sorumlumuz, 60 avukatımız, 1000 müşahidimiz ve gönüllülerimiz ile oy verme işlemlerinin eksiksiz yürütülmesi konusunda yaklaşık 3 bin kişi ile çalışmalarımızı yürüttük.
“TÜM MAHALLELERİMİZDE 1. ÇIKTIK”
Sizlerin desteği ile ilçemizde bulunan tüm mahallelerimizde birinci olarak çıktık. 13. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekili adaylarımıza göstermiş olduğunuz teveccüh için Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlere teşekkür ederiz.
“ÜLKEYE BAHARI BERABER GETİRECEĞİZ”
Gönül isterdi ki bu seçimi ilk turda bitirelim ve milletimize baharı bir an önce getirelim. Milletimiz kararını 28 Mayıs tarihinde vermeyi uygun gördü. Bizlere düşen görev umudu yaymaya devam ederek milletimizin teveccühünü ama'sız, fakatsız kazanmak olacaktır. İnanıyoruz! Beraber bu ülkeye baharı getireceğiz. Halkımız hakkını er ya da geç alacak. Umutsuzluğa yer yok baharı hep birlikte getireceğiz.
“YOL ARKADAŞLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
14 Mayıs Pazar günü bizlerle yol yürüyerek sandık başında görev alan sandık görevlilerimize, okul, kat ve bilişim sorumlularımıza, müşahitlerimize, gönüllülerimize, avukatlarımız ve aydınlık yarınlar mücadelemize ortak olan tüm güzel yürekli yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
“KOLLUK KUVVETLERİ VE KAMU ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜRLER”
Kampanya ve seçim sürecinde bizden desteğini esirgemeyen kolluk kuvvetlerimiz ile birlikte kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP