CHP Silivri’den bayram turu

CHP Silivri’den bayram turu

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, her bayramda geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayramlaşma programları dâhilinde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, mahalle mahalle dolaşarak ilçe sakinlerinin bayramlarını kutladı. Göçengil'e ziyaretlerde ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Ortaköy, Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Danamandıra, Büyüksinekli, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Büyükkılıçlı, Küçükkılıçlı, Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerini kalabalık bir ekip olarak ziyaret eden heyet; hemşerilerinin kurban bayramını tebrik etti, esnafa hayırlı işler diledi, Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dilekleri ile birlikte kendilerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da sevgilerini iletti. CHP Silivri İlçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı ile kadın-erkek, genç-yaşlı ayırt etmeden, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine gezerek ve sıkılmadık el bırakmayarak bayram coşkusunu bütün Silivri'ye yaymış oldu. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar da böyle özel günlerde unutulmayıp ziyaret edilmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Suna Göçengil ve ekibine teşekkür ettiler.

BALCIOĞLU, KURBAN KESİM YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu ayrıca kurban kesim yerlerini ziyaret ederek kasaplara kolaylık, kurban kesenlere de ibadetlerinin sevaba dönüşmesi dileğinde bulundu.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki CHP ailesi bayramlaştı
Sonraki » MHP’de bayramlaşma

YORUM YAP