CHP’nin İstanbul ilçe adayları ne zaman açıklanıyor?

CHP’nin İstanbul ilçe adayları ne zaman açıklanıyor?

14.12.2018 13:36:33

CHP'de İstanbul Adayının Ekrem İmamoğlu olarak büyük ölçüde kesinleşmesinden sonra gözler ilçe adaylarının belirlenmesine çevrildi.

Siyasi kulislerde CHP'deki aday adaylığı sürecine ilişkin gelişmeler merakla bekleniyor.

KÜÇÜKKAYA, İSTANBUL ADAYLARINI DEĞERLENDİRDİ

Fox TV'de Perşembe sabahı CHP'deki adaylık süresini değerlendiren İsmail Küçükkaya, 20 Aralık'ta CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun açıklanacağını, 26 Aralık'ta da CHP'nin İstanbul ilçe adaylarını ilan edeceğini ifade etti. İYİ Parti'nin CHP'den Eyüp/Üsküdar ilçelerini istediğini de aktaran ünlü sunucu, CHP'nin mevcut belediye başkanlarıyla devam edeceği ilçeler arasında Maltepe, Silivri, Bakırköy, Kartal, Büyük Çekmece ve Sarıyer'i saydı. Küçükkaya'nın iddiasına göre CHP, Avcılar, Kadıköy, Beşiktaş ve Şişli adaylarında değişikliğe gidecek.

CHP İSTANBUL VE ANKARA ADAYINI 18 ARALIK'TA AÇIKLAYACAK

Perşembe akşam saatlerinde CHP'de yerel seçim sürecine yönelik sıcak bir gelişme yaşandı. “CHP PM'nin tarihi öne çekildi” haberi adayların açıklanmasını bekleyen kamuoyunda da siyasiler kanadında da heyecan arattı. 24 Aralık'ta yapılacağı duyurulan Parti Meclisi toplantısı öne çekildi. Parti Meclisi toplantısının, alınan kararla 18 Aralık tarihine yapılması kararlaştırıldı. PM, 18 Aralık günü saat 13.00'te başlayacak. PM'de İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

İLÇE ADAYLARI 26 ARALIK'TA MI AÇIKLANACAK?

18 Aralık'ta İstanbul Büyükşehir adayından sonra CHP'nin ilçe adaylarının da 26 Aralık'ta ilan edilmesi gözlerin çevrildiği bir diğer tarih.

 

YORUM YAP