CHP’li kadınlardan öğretmene destek, iddialara tepki

CHP’li kadınlardan öğretmene destek, iddialara tepki

23.06.2023 10:42:05

CHP İlçe Kadın Kolları, karne töreninde gökkuşağı resmini kullanılması üzerine LGBT propagandası ile suçlanan Kavaklı İlkokulu öğretmenine sahip çıkarak, “Bu mucizenin güzelliğini, bağnazlığa kurban ettiren zihniyete yazıklar olsun!” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, karne töreninde gökkuşağı resmini kullanılması üzerine LGBT propagandası ile suçlanan öğretmenine destek sunmak üzere geçtiğimiz gün Kavaklı'ya gitti.
CHP'li kadınlar, iddialara sert tepki göstererek, konuya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Gökkuşağı'nın renkleri doğanın bize verdiği mucize armağandır. Bu mucizenin güzelliğini, bağnazlığa kurban ettiren zihniyete yazıklar olsun!
“YALNIZ DEĞİLSİNİZ SEVGİLİ ÖĞRETMENİM”
Yalnız değilsiniz sevgili öğretmenim, biz kadınlar sizinleyiz, aklı başında olan herkes sizinle!
“AYRIŞTIRMAYA ZEMİN YARATMAKLA KİMİN ELİNE NE GEÇECEK?”
Şarkıları, şiirleri, renkleri vb. bir gruba endeksleyerek ayrışma ve ayrıştırmaya zemin yaratmakla kimin eline ne geçecek, bölmekten, aciziyetten başka?!
Yazıktır bu kadar zavallı olmayın, bıktık bu ezberlerden! Alem uzayda koloni kurmaktan bahsederken, bizim uğraştıklarımıza bakın! Yeter be yeter artık, yeter!” Buket KARAHIZIR

YORUM YAP