CHP’den Yılmaz’a kınama

CHP’den Yılmaz’a kınama

7.12.2020 22:43:02

Bugün gerçekleşen hareketli Belediye Meclisinden sonra CHP İlçe Başkanlığından, Başkan Volkan Yılmaz'a kınama geldi.

CHP'nin öncelikle Bora Balcıoğlu ile ilgili yaptığı açıklama ilerleyen saatlerde revizyona uğrayarak şu şekilde son halini aldı: “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu gün gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısının 1. birleşiminde partimiz nezdinde Millet İttifakı Paydaşlarına ve Millet İttifakımıza oy vermiş vatandaşlarımıza haddini aşan itham ve söylemlerde bulundu.

“ETTİĞİ HAKARETLERİ AYNEN İADE EDİYORUZ”

Belediye Başkanının, kürsüde olduğunu unutarak sokak ağzıyla tam da kendisine ve içinde bulunduğu ittifakın diline uygun bir üslupla yaptığı konuşma esnasında İlçe Başkanımız Berker Esen'e, önceki dönem Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a, İBB Meclis Üyelerimiz Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız'a, Grup Başkanvekilimiz Süheyl Kırkıcı'ya, Meclis Üyelerimize, Partililerimize ve partimize oy veren vatandaşlarımıza “yavuz hırsız ev sahibini bastırır” mantığıyla ettiği hakaretleri aynen iade ediyoruz.

“PARTİMİZİN HER NEFERİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Partimizin her bir neferi bizim kırmızı çizgimizdir! Haddini aşan çizgiyi geçen söylemlerini sürdürmeye devam ederse anlayacağı bir üslup ile kendisine cevap vermekten çekilmeyeceğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.

“VOLKAN YILMAZ'I UYARIYORUZ”

Volkan Yılmaz'ı buradan uyarıyoruz! Millet İttifakına, partimize hakaret etmeyi sürdürürse Silivri halkı sandıkta kendisini “sıfırlayacaktır!”

CHP'yi kendi parti kültürü ile karıştırmasın. Unutmasın ki partimiz köklü bir demokrasi kültürüne sahiptir. Adaylık şartlarını sağlayan tüm üyelerimiz aday adayı olabilir.

Yurttaşlarımızın çıkarlarını gözetmek ve bu uğurda var gücümüz ile mücadele etmek için her görev kutsaldır.

Belediye başkanının bu ithamlarını bir kez daha kınıyor, partimizi diğer partiler ile karıştırmamasını öneriyoruz.”

YORUM YAP