CHP’de aday adaylığı toplantısı

CHP’de aday adaylığı toplantısı

2.10.2018 10:55:36

1-19 Ekim 2018 tarihleri arasında başlayan aday adaylığı başvuru süreci üzerine CHP Silivri'de geniş katılımlı bir örgüt toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığında Pazartesi akşamı aday adaylığı başvurularının başlaması ile birlikte örgüt toplantısı düzenlendi. Suna Göçengil'in Başkanlık ettiği toplantıya İl Başkan Yardımcısı Ufuk İnan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP'den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Selami Değirmenci de katılanlar arasındaydı. Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, birlik ve beraberlik vurgusunun yanı sıra “Çok değerli partililerimizle birlikte, "Yerel seçimlerde aday adaylığı başvuruları" gündemi ile örgüt toplantımızı İlçe Başkanlığımızda yaptık. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Toplantıya katılan partililer seçim çalışmalarına ilişkin teklif ve önerilerini paylaştı. Başkan Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, genel siyaset değerlendirmelerinde bulunarak, yerel seçimlerde birlik ve beraberliğe duyulan ihtiyacı dikkat çektiler.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak
Sonraki »

YORUM YAP