Ceylan: İYİ’lik yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz

Ceylan: İYİ’lik yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz

Silivri İYİ Parti'de ilçe başkanlık yarışı kızışıyor. Mevcut İlçe Başkanı Refik Bek, Varol Karadeniz ile Erdinç Tabak'tan sonra Teşkilat Başkanı Gökhan Ceylan da ilçe başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Silivri Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Gökhan Ceylan, Salı akşamı parti merkezinde yaptığı basın açıklaması ile Kasım ayında yapılması beklenen ilçe kongresinde İlçe Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

Gökhan Ceylan, İlçe Başkan Adaylığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2020 Şubat ayından bu yana Yönetim Kurulu Üyeliği ve onun yanında Teşkilat Başkanlığını yürütmekteydim. İlçe Teşkilatımızın 30 Eylül 2022 tarihinde Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu 3. Olağan Kongre kararı sonrası adaylığımı açıklama kararı vermiş bulunmaktayım. Bunu da bir basın toplantısıyla sizlerin aracılığı ile kamuoyuna duyurmak istedim. Benim çıktığım bu  kutlu yolda  destek olan dostlarım, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Partimizin sadık neferleri olarak İYİ'lik yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP