“Çevre, miras değil EMANETTİR” dediler

“Çevre, miras değil EMANETTİR” dediler

25.10.2019 11:07:11

Mektebim Okulları Silivri Kampüsü öğrencileri, “Çevre, miras değil emanettir” sloganıyla gerçekleştirdiği temizlik etkinliğinde çevrenin önemine dikkat çekti.

Mektebim Okulları Silivri Kampüsü 5, 6. ve 7. sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Şule Baş, diğer idareciler ve veliler, dün Silivri sahilinde, “Çevre, miras değil emanettir” sloganıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Mamabüs/Hilal Turizm'in sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nün çevresinden başlayarak Silivri Atatürk Anıtı'na kadar olan bölgede yere atılan çöpleri topladılar. Öğrenciler ellerinde; “Doğa bekçi ile değil, sevgiyle korunur”, “Geleceğe bak güvenle, çevreni koru özenle”, “Temizsen özelsin, herkes sana özensin”, “Çevreni kirletme gelecek nesillere miras bırak”, “Sağlıklı yaşam temiz çevre ile olur” yazılı dövizlerle topluma mesaj verdi. “Çevre benim geleceğim” ve “Sigaraya hayır” sloganları attılar.
Silivri sahilinde çay bahçesinde oturan vatandaşlar, Mektebim Okulları öğrencilerinin etkinliğini ayakta alkışlayarak destek verdi.
Öğrenciler, topladıkları atıkları çöpe atarak, etkinliğin sonunda Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı verdi.
Mektebim Okulları Silivri Kampüsü Müdürlüğü Şule Baş, etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan velilere teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP