Çatalcaspor’dan milyonluk takıma futbol dersi 1-0

Çatalcaspor’dan milyonluk takıma futbol dersi 1-0

31.10.2021 17:02:35

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve son haftalarda iyi oyununu bir türlü galibiyetle tamamlayamayan Çatalcaspor evinde ağırladığı bütçesi milyonlarla ifade edilen Belediye Kütahyaspor'u 1-0 yenerek önemli 3 puanı aldı.

 

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası mükemmele yakın bir mücadeleye sahne olan maçı ev sahibi ekip Çatalcaspor 1-0 kazanarak kötü gidişata da son vermiş oldu. Maça konuk takım Kütahyaspor hızlı başladı ve daha ilk dakikalarda tüm oyununu Çatalca kalesine yıkmaya başladı. Özellikle ilk 12 dakika içinde orta sahası çöken Çatalcaspor'da defansın yerinde müdahaleleri mutlak gollere engel oldu. Özellikle kaleci Gökhan zamanında hamleleri ile maça damgasını vuran isimlerden oldu. Müsabakanın 12.dakikasından sonra Çatalcaspor orta alanı kendine geldi ve maça ağırlığını koymaya başladı. Orta alanda topa daha sahip olan Çatalca takımı oyun planını Kütahya yarı sahasına yıkmayı  başardı. Kanatlardan gelen çatalca takımı yapılan ortalarda ise zamanlama hatalarından dolayı birbiri ardına net pozisyonları cömertçe harcamaya başladılar. Müsabakanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan Çatalcaspor ilk dakikalarda etkili olmaya başladı. Özellikle kontra pozisyonlarında rakibini zora sokan Çatalcalı oyuncular bir türlü meşin yuvarlağı içeri atamadılar. Müsabakanın 73.dakikasında sağdan yapılan sert ortayı iyi takip eden Yusuf Atasoy düzgün bir vuruş çıkardı, bu vuruş üst direkte patladı ve yine Yusuf'un önüne düştü. Yusuf Atasoy önüne düşen topa bu sefer plase bir vuruşla golünü attı ve skoru 1-0 yaptı. Bu golle birlikte Çatalcaspor oyunun tüm hakimiyetini eline aldı. Baştan sona oyun kontrolünü elinde tutan ev sahibi Çatalcaspor hem üç puanın sahibi oldu hem de haftalardır giden kötü gidişata da bir dur diyebildiler.

Stat: Müjdat Gürsu

Hakemler: Murat Ercan, İlker Ayten, Metin erken

Çatalcaspor: Gökhan 9, Necati 9, Mehmet Can 9 (86' Hüseyin 9), Murat 9, Ertuğrul 9, Yusuf 9, Ömer Faruk 9 (78' Alihan 9), Cem 9, Yusuf Atasoy 9, Berkay 9 (66' Enes 9), Murat Yılmaz 9

Belediye Kütahya: Osman 8, Ali 7, Veli 8, İbrahim 7 (71' Erdinç 5), Emrah 7, Tuncay 7, Bilal 8 (86' Ali Kaan 5), Enes 7, Onur 7 (46' Muhammet 6), Talha 8 (71' Alihan 6)

Skor: 1-0

Gol: 73' Yusuf Atasoy (Çatalca)

YORUM YAP