Çatalca gol yollarında etkisizdi 0-2

Çatalca gol yollarında etkisizdi 0-2

8.04.2019 09:29:27

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Çatalcaspor evinde oynadığı Karşıyakaspor maçını 2-0 kaybederek üst üstte 3 haftalık periyodunu devam ettirdi.

 

Ligde çıktığı son iki maçı da kaybeden Sarı Kırmızılılar İzmir temsilcisi önünde de kötü gidişine dur diyemedi, yenilgi serisi üç haftaya çıktı. Çatalca Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz yakaladığı fırsatlardan boş döndü. Devre boyunca atak üzerine atak tazeleyen Sarı Kırmızılılar hücum zenginliğini gole çeviremeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle gitmek zorunda kaldı. Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Çatalcaspor yine net fırsatları değerlendiremedi. Oyunu kendi sahasında kabul eden Karşıyaka ise kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Çatalcaspor'un baskılı oynadığı bölümlerde goller konuk takımdan geldi. Özellikle orta sahada kaptığı toplarla ani kontrataklar geliştiren konuk takım 60. dakikada Özgür Güler'in golüyle 1-0 öne geçti. Çatalcaspor daha bu golün şokundan çıkmadan konuk takım adına 68. dakikada Hakan Kuş skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra oyun disiplininden kopan temsilcimiz orta sahada topun arkasına geçmekte, topa sahip olmakta ve organize olmakta zorlanınca konuk Karşıyaka'nın istediği gibi bir oyun ortaya çıktı.

 

 

Savunmada dikkatli duran Yeşil Kırmızılılar alan savunmasıyla rakibinin farkı bire indirmesine engel olurken güvenli bir oyun planıyla oynayarak hem hücumda hem de savunmada dengeli bir oyun ortaya koydu. Çatalcaspor ise hücumda gösterdiği coşkuyu dönüşlerde savunma anlamında gösteremeyince 2-0'lık yenilgi de kaçınılmaz oldu. Bu sonuçla arka arkaya üçüncü yenilgisini alan Çatalcaspor maçın bitimiyle birlikte tribünlerin de protestosuna uğradı. Bu sonuçla Çatalcaspor 44 puanda kalarak Play Off barajının 2 puan altında kalırken Karşıyaka da 43 puana yükselerek Play Off yarışında ben de varım dedi.

YORUM YAP