Tepecik resmen intihar etti 2-3

Tepecik resmen intihar etti 2-3

8.04.2019 09:36:14

TFF 3. Lig 1. Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta B.Çekmece Tepecikspor, 2-0 öne geçtiği maçta 90. dakikadan sonra yediği gollerle sahadan 3-2 yenik ayrılarak taraftarlarını kahretti.

Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda oynanan maça oldukça istekli ve arzulu başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. Konuk Erzin Belediyespor da oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla temsilcimizin üstüne gelmeye çalıştı. Hem savunmada hem de hücumda dengeli bir oyun ortaya koyan B.Çekmece Tepecikspor maça hem birinci bölgede, hem ikinci bölgede, hem de üçüncü bölgede direnç koyarak başladı. Hem topu kazandığında hem de top rakibe geçtiğinde oyunun iki tarafını da doğru oynayan, geçişleri de çok iyi yapan temsilcimiz henüz 3. dakikada Günay Şakar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra hızını kesmeyen Yeşil Beyazlılar 25. Dakikada Uğur Işıkal'ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarının ortalarına doğru B.Çekmece Tepecikspor'da yorgunluk belirtileri gözlenmeye başladı. Oyunun son bölümlerinde bütün riskleri alarak temsilcimizin kalesine yüklenen Erzin Belediyespor 90.  Dakikada Gökhan Varol'un golüyle umutlandı: 2-1. Farkı bire indiren bu gol uzatma bölümünde B.Çekmece Tepeciksporlu futbolcularda inanılmaz bir gerginlik yarattı. 90+3. dakikada bu golün santrası yapılır yapılmaz gelişen ilk Erzin Belediye atağında konuk takım penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Volkan Yılmaz skoru 2-2 yaptı. 90+4.  Dakikada ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarına yollayan Fırat Bozkurt maçın skorunu belirledi: 2-3. 90. dakikaya 2-0 önde giren temsilcimiz uzatma bölümündeki 4 dakikada kalesinde 3 gol birden görerek adeta kendi ipini çekti.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Santrası olmayan bir golle 3-2 kaybeden B.Çekmece Tepeciksporlu futbolculara maçın son düdüğüyle birlikte tribünlerden tepki yükseldi. Futbolcuları protesto eden taraftarlar bazı oyunculara da sözlü tacizde bulunarak tepki gösterdi. Futbolcuların da buna cevap vermesi üzerine taraftarlarla futbolcular arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Taraftarların maçın ardından tesislerden öfkeyle ayrıldığı gözlendi.

YORUM YAP