Çatalca'da görev dağılımı yapıldı

Çatalca'da görev dağılımı yapıldı

9.11.2020 11:12:49

TFF 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor'da yönetim görev dağılımı yaptı. Hasan Gökçe başkanlığında toplanan sarı kırmızılı yönetimde yeni görevler belli oldu.

Hasan Gökçe'nin başkanlığa seçildiği yönetimde görev dağılımı şu şekilde oluştu: Hasan Gökçe (Başkan), Adem Avcı (Başkan Vekili), Lokman Naroğlu (Başkan Vekili), Hasan Esgar (Başkan Vekili), Muhammet Aykın (Asbaşkan ve Mali İşler Sorumlusu), Ersin Taşkın (Asbaşkan), Halit Aksoy (Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör), Dursun Ali İp (Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), Aykut Demirtaş (Mali İşler Sorumlusu ve Altyapı Sorumlusu), Rıfat Karagöz (Kulüp Müdürü), Kerem Beceren (Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu), Arif Yıldız (Dış İlişkiler ve Reklam Sorumlusu), Osman Bağdat (Basın Sorumlusu).

EMİN ERTURHAL İSTİFA ETTİ

Öte yandan yönetim kurulu üyesi Emin Erturhal'ın da istifa ettiği öğrenildi. Erturhal'ın istifasını kabul eden yönetimin, Erturhal'a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği kaydedildi. Erturhal'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine de Aykut Demirtaş getirildi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP