Çarşamba Hürriyet Mahallelilerinden Hamsi Şöleni

Çarşamba Hürriyet Mahallelilerinden Hamsi Şöleni

1.03.2022 14:13:16

Samsun İli Çarşamba İlçesi Hürriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pazar günü Selimpaşa'da Hamsi Şöleni düzenledi.

“Hamsi Şöleni”ne dernek üyelerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, teşkilat mensupları, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, CHP Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Gökhan Yonat, Kadın Kolları Derya Erdim Ural, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Ender Unutan Ersözlü, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri İYİ Parti STK'lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nurcan Can, Selimpaşa Mahalle Başkanı Rasim Tekcan ve Mahalle Yönetim Kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Başkan Vekili Arif Kanık katılım gösterenler arasındaydı.

Katılımcılar başta Dernek Başkanı Beytullah Gül olmak üzere dernek yönetici ve üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek program ziyaretlerini tamamladılar.

Samsun İli Çarşamba İlçesi Hürriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı yöre kültürleri aracılığı ile hemşerilerinin kaynaşmasına aralarındaki dostluk ve dayanışmayı geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

YORUM YAP