Çanta’da şehidimiz için mevlit

Çanta’da şehidimiz için mevlit

18.04.2016 09:53:47

Çanta Mahallesinde dün Ömer Ercan ve Hasan Susulu muhtarlarımızın öncülüğünde bölge halkının katkılarıyla Şehidimiz Emre Sarıtaş ve tüm şehitlerimiz için Cuma namazın ardından mevlit okutuldu, halka pilav-ayran ve helva ikramında bulunuldu.
Mevlit için Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Emniyet Müdürü Hakan Er, Belediye Meclis Üyeleri Devrim Uzun, Zafer Bıyıklı, muhtarlar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan da camideydi. Çanta Mahallesi Hacı Hüsnü Albayrak Camiinde şehidimiz için okutulan mevlide şehidimizin babası İsmail Sarıtaş da mahalle sakinleriyle birlikte iştirak etti.
Çanta muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan yaptığı açıklamada “Bölgemiz ve Türkiye genelinde verilen şehitlerimiz için Çanta esnafımızın ve halkımızın maddi ve manevi katkılarıyla şehitlerimizin ruhları için mevlidimizi okuttuk. Ruhları şad olsun. Kkatılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP