Çanta’da Fen Bilimleri Laboratuvarı açıldı

Çanta’da Fen Bilimleri Laboratuvarı açıldı

10.05.2017 10:22:53

Çanta 80.Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Fen Bilimleri Laboratuvarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

80.Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu eğitimcileri, Washington Türk Kadınları Derneğinin bağışı ve Köy öğretmenleri ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin emek ve katkılarıyla yaptırdığı Fen Bilimleri Laboratuvarı'nın açılışını geçen hafta gerçekleştirmenin mutlu heyecanını yaşadı. Bu heyecanlı anlarına dernek yönetici ve üyelerinden oluşan 23 kişilik bir ekibin yanı sıra Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Dağaşan da tanıklık etti. Programda Okul Müdürü Birol Çetin, kısa bir konuşma yaparak Fen Bilimleri Laboratuvarının açılışına vesile olan Washington Türk Kadınları Derneği üyelerine ve Köy öğretmenleri ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin üye ve yöneticilerine öğrenci, öğretmen ve velileri adına teşekkür etti.
Dernek Yöneticileri konuşmalarında; sosyal sorumluluk projelerinin topluma yaptığı katkılardan bahsederek her zaman eğitime destek olacaklarını belirttiler. İmkânı olan herkesin devletten bir şeyler beklemeden katkı sağlaması gerektiğini ifade ettiler.
Daha sonra söz alan Şube Müdürü Can Dağaşan da konuşmasında; yapılan her şeyin öğrencilerimiz için olduğunu ve dolayısı ile geleceğe yatırım yapıldığını söyledi. Vakıfların toplum üzerindeki maddi ve manevi katkılarını tarihte görüldüğünü, yapılan laboratuvarın bu kapsamda değerlendirileceğini belirtti. Dağaşan, derneğin üye ve yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Velilerin de büyük bir İlgi gösterdiği programda halk oyunları gösterisi ve çocukların ‘'Türkiyem'' gösterileri büyük beğeni aldı.
Dernek üye ve yöneticilerine, Şube Müdürü Can Dağaşan tarafından iki ayrı plaket verildi. Fen laboratuvarın açılış kurdelesi kesildikten sonra öğrencilerle bir araya gelinerek hatıra fotoğrafı çekildi ve program son buldu.
Programdan sonra bütün misafirler kütüphaneye alındı. Velilerin hazırladığı ikramlıklarla çaylar içilip, sohbet edildi. Şube Müdürü Can Dağaşan ve Dernek üyeleri okulun idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ederek programdan çok memnun kaldıklarını belirtiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP