Çamlıcaspor golcüsünü buldu

Çamlıcaspor golcüsünü buldu

20.07.2022 09:22:20

2022-2023 Sezonu Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Çamlıcaspor, geçtiğimiz sezon Üsküdar Anadoluspor'da forma giyen ve attığı golleri ile dikkat çeken tecrübeli golcü Emre Çağlar'ı kadrosuna kattı.

Yeşil beyazlı Üsküdar temsilcisi Teknik Direktör Emre Temizkan'ın raporu doğrultusunda kariyerinde bir çok şampiyonluk sevinci yaşamış, BAL ‘da “Gol Kralı” olma başarısı göstermiş, 1992 doğumlu tecrübeli forvet oyuncusu Emre Çağlar ile anlaşma sağladı. Kulüp tesislerinde Başkan Ali Albayrak ve Kulüp Müdürü Ufuk Çoker'in hazır bulunduğu törenle imzayı tecrübeli golcü “Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği olan Emre Temizkan hocama çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Emre Çağlar kariyerinde; Alanya Kestel, Çarşambaspor, Modafen, Çubukspor, Bartınspor, Bulancakspor, Görelespor, Hereke Yıldızspor, Üsküdar Anadolu, Çenesuyu Plajyolu, Sultanbeyli Belediye, Siverek Belediyespor, Nişantaşı, Maltepespor ve Beylerbeyispor kulüplerinde forma giymiştir.

Başarılı oyuncunun BAL'da 147 maçta, 74 golü bulunuyor.

Murat Nazik

YORUM YAP