Çalışkan, Bulgaristan Göçmenleri Başkanlığına aday

Çalışkan, Bulgaristan Göçmenleri Başkanlığına aday

12.12.2022 12:17:03

1978 Bulgaristan göçmeni olan, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı olarak başarılı bir çizgi izleyen Ercan Çalışkan, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

BÖLGEMİZ VE TÜRKİYE'NİN BULGARİSTAN İLE SICAK İLİŞKİLERİNE KATKI SUNDU

Son dönemde gerek Bulgaristan'da bulunduğu temaslar, gerek Türkiye'de, yoğun seçim trafiği sebebiyle Bulgaristan'da Türk Azınlığın hakları için önemli bir mücadele gösteren, Hak ve Özgürlükler Hareketi temsilcilerinin ilçemizdeki temas ile ilişkileri hususunda ortaya koyduğu gayret ile Çalışkan dikkat çekiyordu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz adına Bulgaristan'ın Türk bölgelerinde Ramazan'da verilen iftarları organize eden Çalışkan, Bulgaristan ve Türkiye arasında dayanışma ve bağların çoğalmasına katkılar sundu.

ÇALIŞKAN: HİZMET ÇITASINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ

Çalışkan, adaylık duyurusunu kamuoyuyla şöyle paylaştı: “Takdir edersiniz ki daha önce büyük işler başardık. Bizler ilk günkü heyecanla yola çıktık. Hayırlısıyla hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkaracağız. Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım buna inanıyoruz.

Başta Derneğimizin Kurucu Başkanı Taner Şafak ve Kurucu Üyelerimize, şu anki Başkanımız Beyzat Bedel ve Yönetim Kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Bu iş hakikaten gönül ve özveri gerektiriyor. Vaktinizden, ailenizden feragat ediyorsunuz. O nedenle çok kıymetli bir iş. Pazar günü vaktiniz bize ayırıp kongremize katılımınızı bekliyoruz.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP