Çalış: Esnaflarımızın ihtiyaç duyduğu can suyunu biz vereceğiz

Çalış: Esnaflarımızın ihtiyaç duyduğu can suyunu biz vereceğiz

26.01.2018 18:05:54

“Özü doğru, sözü doğru bir ekip ve anlayışla Silivrili esnaf ve sanatkarlarımızın hizmetine talip olduk” diyen Oda Başkan Adayı Alparslan Çalış, tüm oda üyelerini 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında Mega Saray'da yapılacak genel kurula katılmaya ve kendilerine destek olmaya davet etti.

Yoğun bir ön seçim maratonu sonrası 28 Ocak Pazar günü esnaf ve santakarlar için seçim günü.

ÇALIŞ: ODAMIZA, GELECEĞİMİZE, İŞİMİZ VE AŞIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış, tüm oda üyelerini genel kurula katılmaya davet ederken, “Odamıza, geleceğimize, işimize, aşımıza sahip çıkalım. Hep birlikte daha güzel yarınlar için, umut ve mutluluk dolu geçek adına demokratik ve mesleki haklarımızın gereğini yerine getirelim” çağrısında bulundu.

“DEĞİŞİM VE GELİŞİM İÇİN HİZMETE TALİBİZ”

“Makama değil, hizmete talibiz” diyen Çalış, ilkeli, dürüst, dinamik ve yenilikçi kadrosu ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasını yönetiminde talep edilen, istenen değişim ve gelişimi sağlayacakları hususunda kararlı.

“SİLİVRİLİ ESNAFLARIN İHTİYAÇ DUYDUĞU CAN SUYUNU BİZ VERECEĞİZ”

Silivrili esnaf ve sanatkarlardan, söz verdikleri çalışmalar ve geliştirdikleri projeleri hayata geçirmek için bir fırsat isteyen Çalış, “Bir defaya mahsus bize güvenmelerini istiyoruz. Devamının geleceğinden yapacaklarımız kadar eminiz. Silivrili esnaflarımızın ihtiyaç duyduğu can suyunu, umut ışığını bizler vereceğiz. Bunun için göreve talip olduk. Kendimize inandık, oda üyelerimizin de güvenmesini istiyoruz. Daha güzel bir gelecek, canlı ticaret, bereketli bir düzen adına doğru, dürüst, çalışkan bir ekiple hizmete talibiz. Pazar günü genel kurulda görüşmek üzere…”

YORUM YAP