Çakır: Ruhumda bağımsızlık var

Çakır: Ruhumda bağımsızlık var

23.02.2024 11:32:06

Silivri seçimlerinin nöbetçi bağımsız adayı Ercan Çakır, geleneği bu kez de bozmadı. Zafer Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adayı olarak girdiği süreci Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı olarak sürdürme kararını Hürhaber'e anlattı.

Ercan Çakır yeniden Bağımsız olarak Silivri Belediye Başkan Adayı. Çakır, Zafer Partisi'nde çıktığı yerel seçim yolculuğunu Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak sürdürme kararını Hürhaber'e değerlendirdi.
“BENİM RUHUMDA BAĞIMSIZLIK VAR”
Sevginar Sali: 31 Mart 2024 yerel seçim sürecine Zafer Partisi Belediye Başkanı aday adayı olarak başlayan Ercan Çakır neden bugün tekrar Bağımsız Belediye Başkanı aday?
Ercan Çakır: Ercan Çakır olarak bir siyasi partinin bünyesinde olamayacağımı hissettim. Bağımsızlık benim ruhumda var. Bu bağımsızlığı tekrardan yürütebilmem için bağımsız aday olarak müracaatı yaptım yaptım son gün. Şu an Silivri'nin Bağımsız Belediye Başkan adayıyım. Olmuyor bir siyasi partinin çatısı altında ben kendimi hiç rahat hissedemiyorum ve rahat hissedemediğim için de öyle emir altında da olamıyorum. Bağımsızlık benim karakterimde var.
Sevginar Sali: Silivri'deki kaçıncı bağımsız adaylığınız?
Ercan Çakır: 2019'da Bağımsız Belediye Başkan adayıydım. 2011 seçimlerinde Bağımsız Milletvekili Adayıydım. Evet hayır programında Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında tek bağımsız Cumhurbaşkanı adayı olarak çıktım.
“NE ÇALACAĞIM NE ÇALDIRACAĞIM”
Sevginar Sali: Bu yerel seçimlerde Silivrili seçmenler neden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ercan Çakır'a oy versinler?
Ercan Çakır: Ne çalacağım ne çaldıracağım. Silivri'nin ödenmiş olan bütün vergilerini Silivri için harcayacağım. Silivri Gençliğini çok önemsiyorum… Gençlik benim geleceğim. Gelecek nesillerin, onların eğitim hayatları çok önemli. Mevcut Belediye Başkanı burs veriyor ama 500 TL. Ben 5.000 TL vereceğim her ay. O gençler hiç aç, susuz kalmayacaklar eğitimlerini rahat bir şekilde tamamlayacaklar.
“BAĞIMSIZ MECLİS ÜYESİ İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”
Sevginar Sali: Belediye Başkanı 750 TL veriyor ama sizin rakamımız daha yüksek tabi ki… Bu yerel seçimlerde bile bağımsız meclis üyesi adayımız var.
Ercan Çakır: Aydın Doğan, evet kendisiyle görüştüm, tebrik ettim, birlikte hareket edeceğiz.
“BAĞIMSIZ DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPABİLİR”
Sevginar Sali: Silivrili seçmenlere son olarak ne mesaj vermek istersiniz?
Ercan Çakır: Desteklerini bekliyorum. Bağımsız da Belediye Başkanlığı yapabilir, bir siyasinin yaptığı gibi bağımsız aday da bağımsız meclis üyesi de Silivri'yi yönetebilecek güçte. Sevginar Sali

YORUM YAP