Çağrıbey birinciliği kaptırmadı

Çağrıbey birinciliği kaptırmadı

14.04.2016 12:51:44

Silivri Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü'nün organizasyonu olan Okul Sporları Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Selahat Özel'in koordinatörlüğünde ilçemiz okul takımları birçok branşta sahaya çıkıp öğrenciler sevdikleri spor dallarında yeteneklerini sergiliyor, okullarını başarı listesine yazdırmanın haklı gururunu yaşıyor ve yaşatıyorlar. Dostluk ve tatlı rekabet içinde geçen karşılaşmalar coşku ve heyecan katarak, öğrenci ve öğretmenlerine güzel bir moral ve motivasyon kazandırıyor.

ÇAĞRIBEY, VOLEYBOL İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR
İlçemiz okullar arasında düzenlenen 2016 yılı Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası sonuçlandı. Voleybol dalında ismini ilklere yazdırıp yıllardan beri sildirmemeyi başaran Çağrıbey Ortaokulu takımı, Umut Tilev'in öğretmenliğinde bu turnuvanın da galibi oldu.
Çağrıbey'i Değirmenköy Atatürk Ortaokulu takip ederek ikinci, İrfan Sırdaş Aile Eğitim Vakfı Ortaokulu üçüncü ve Gümüşyaka Ortaokulu takımı dördüncü oldu.
8 Nisan 2016 Cuma günü Alibey Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde Voleybol birincilerine kupa ve madalyalarını İlçe Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu takdim etti. Babuşçu, öğrencileri tebrik ederek, spora olan ilgilerinin ve başarılarının devamını diledi.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP