Bozoğlu: Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Bozoğlu: Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

18.01.2022 10:33:20

Selimpaşa Mahalle Danışma Meclisine ilişkin paylaşımda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Yola ilk çıktığımız yerde ilk günkü aşkla, aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Mahalle teşkilatımızın bu güne kadar ortaya koyduğu çok değerli çalışmalardan ötürü her birine teşekkür ediyorum. Silivri için inandığımız yolda yürüyoruz.”

Ak Parti Silivri Mutlu Bozoğlu Başkanlığında ve teşkilat mensuplarının katılımları ile Selimpaşa Mahalle Danışma Meclisini gerçekleştirdi.

Selimpaşa Mahalle Danışma Meclis toplantısı ile ilgili Bozoğlu şu paylaşımda bulundu: “Yola ilk çıktığımız yerde ilk günkü aşkla, aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Selimpaşa Danışma Meclisi'nde AK Yürekli, dava arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Göreve geldiğimiz günden beri yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında istişarelerde bulunduk.

Mahalle teşkilatımızın bu güne kadar ortaya koyduğu çok değerli çalışmalardan ötürü her birine teşekkür ediyorum. Silivri için inandığımız yolda yürüyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP