Bozoğlu, Erdoğan’ı Silivri’ye davet etti

Bozoğlu, Erdoğan’ı Silivri’ye davet etti

23.04.2019 10:43:48

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Meclis Üyeleri Sami Barlas, Celalettin Yazıcı ve Filiz Güler ile İstanbul İl Başkanlığında AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına iştirak ettiler.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyelerinin katılımı ile Cumartesi günü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Mutlu Bozoğlu'nun ilçe başkanlığında Silivri'den AK Parti'nin İBB Başkanlığı yeni dönem meclis üyeleri Sami Barlas, Celalettin Yazıcı ve Filiz Güler de katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Binali Yıldırım, Mehmet Özhaseki toplantıya iştirak edenler arasındaydı.
AK Parti değerlendirme ve istişaresini basına kapalı olarak gerçekleştirdi.
Toplantı sonrası İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve İBB Belediye Meclis Üyeleri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede, edinilen bilgiye göre; İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Erdoğan'a Silivri'nin selamlarını ileterek ilçemize davet etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP