Bozoğlu’dan teşekkür

Bozoğlu’dan teşekkür

6.03.2019 14:42:52

Pazartesi günü Silivri'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ardından AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: “Silivri'miz; Silivri sevdalısı, vatan, millet ve bayrak yürekli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu bir kez daha bağrına bastı.
Silivri'de sevgi seli yaşatarak, adeta hayatı durma noktasına getiren bu ziyareti ile gücümüzü güç katan göz bebeğimiz İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye kıymetli ziyaretleri ve muhteşem konuşmaları için teşekkür ediyoruz. İlçemizde yaşanan bu tarihi ziyarete yaşanan sevgi seline katılan çok kıymetli Silivri halkına, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Tülay Kaynarca, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'a, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyemiz Nazif Barış Çiftçioğlu'na, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıklarımıza, Mahalle Teşkilatlarımıza ve bütün teşkilat mensuplarımıza, STK'larımıza, hemşeri derneklerimize, basın mensuplarımıza kısacası bu coşkuya ortak olan tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

“İSTANBUL'DA YILDIRIM, SİLİVRİ'DE YILMAZ KAZANACAK”
Silivri halkı bugün Cumhur İttifakına inancını gösterdi. 31 Mart akşamı İstanbul'da Binali Yıldırım ile İstanbul kazanacak. Silivri'de Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz ile Silivri kazanacak. Birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanacak.”
Haber Merkezi

YORUM YAP