Birinci Vazife’ye çağrı toplantısı bu akşam

Birinci Vazife’ye çağrı toplantısı bu akşam

2.02.2017 10:56:48

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun katılımıyla 2 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salon'unda CHP Silivri Gençlik Örgütü tarafından “Birinci Vazife'ye çağrımızdır” konulu halka açık toplantı düzenleniyor.
CHP Gençlik Kolları, etkinlik duyurusunda konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Biz Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları olarak, 2 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun katılımıyla Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salon'unda gerçekleştirilecek olan “Birinci Vazife'ye çağrımızdır” konulu toplantıya kendini Atatürkçü olarak gören tüm gençlere davet ediyoruz.
Toplantımızın çağrısını “Birinci Vazife'ye çağrımızdır” diyerek yapmamızın sebebi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençler olarak onun Gençliğe Hitabesi'nde bize yüklediği, “Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir” görevinin bir kez daha farkına vararak, Gençliğe Hitabeden aldığımız yetkiyle Türk Gençliği olarak Atamızın emanetine sahip çıktığımızı bir kez daha herkese göstermektir.”

YORUM YAP