Birinci dönem kapanışı Danamandıra’da yapıldı

Birinci dönem kapanışı Danamandıra’da yapıldı

23.01.2024 10:58:49

2023-2024 Eğitim -öğretim yılının birinci dönem kapanış programı, Danamandıra İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim -öğretim yılının birinci dönemi, 19 Ocak Cuma günü sona erdi. Okul öncesinden temel eğitim ve lise kademesine kadar tüm öğrenciler, karnelerini aldı.
Birinci döneminin kapanış programı, İlçe Kaymakamı Tolga Toğan'ın teşrifleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz'ın katılımıyla Danamandıra İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Gizem Ayan, öğretmen ve öğrencilerinin hazır bulunduğu program, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.
İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlayarak karne alacak olan öğrencileri gösterdikleri çaba dolayısıyla tebrik ederek iyi tatiller diledi ve emekleri için öğretmenlerine teşekkür ettiler.
Danamandıra İlkokulu öğrencileri, sahne alarak gösterilerini sundular. Ardından İlçe Kaymakamı Tolga Toğan ve beraberindekiler, sınıfta öğrencilere karnelerini takdim etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP