Bilgin Erdem: Edindiğimiz tecrübeyi önümüzdeki sezona yansıtacağız

Bilgin Erdem: Edindiğimiz tecrübeyi önümüzdeki sezona yansıtacağız

19.05.2021 10:53:42

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, Kırşehir Play-Off eşleşmesini ve sezonun genelini değerlendirdi, Erdem, Kırşehir mağlubiyetini ilk maçtaki tutuk oyuna bağladı.

Sezonun ikinci arısında gösterdikleri üstün performansı Kırşehir eşleşmesine yansıtamadıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, ilk maçı deplasmanda oynanması durumunda sonucun farklı olabileceğini belirtti. Sözlerine Kırşehir Belediyespor'u tebrik ederek başlayan Erdem, ‘' Rakibiz sezon boyunca iyi mücadele etti. Play-Off yarışının içinde her zaman var oldu ve sezonu da iyi bir yerde tamamladı. Rakibimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Normal sezonda Kırşehir'i deplasmanda yenmeyi başarmıştık. Rövanş maçında da bunu gerçekleştirmek istedik; fakat maç boyu kapanan takımı açamadık. Yolumuz buraya kadarmış, sezon boyu bize destek olan kim varsa hepsine teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Sezonla ilgili genel değerlendirme yapan Erdem, “TFF 2. Ligde ilk kez Play-Off oynama şansı yakaladık. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da sezon boyu elde ettiğimiz kazanımları olumlu birer tecrübe olarak geleceğe aktarabilirsek hedefimize kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum. Kırklarelispor sevdasıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Sibel Tuna

YORUM YAP