BİGG ANAÇ Teknogirişim başvuruları sürüyor

BİGG ANAÇ Teknogirişim başvuruları sürüyor

1.09.2018 09:39:22

BİGG ANAÇ Teknogirişim Programı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 2 Eylül 2018 olarak açıklandı. 

TÜBİTAK, BİGG (Bireysel Genç Girişim) - ANAÇ Teknogirişim Programını tamamlayarak 1. Aşama iş planları değerlendirmeyi geçen girişimci adayları, TÜBİTAK'ın 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı - BİGG kapsamında sağlanan 150.000 TL sermaye desteği kazanma fırsatı için 2. Aşamaya başvuru yapabilecek.
Programa kabul edilen girişimci adaylarına; Adayların süreci başarılı bir şekilde tamamlamalarını sağlayacak iş modeli oluşturma, iş planı hazırlama, fikri haklar ve patent ön araştırma, sunum teknikleri gibi konularda eğitim ve mentorluk hizmetleri verilmekte, Teknoloji doğrulama çalışmaları kapsamında teknik mentorluk desteği sunulmakta, Ortak çalışma alanı ve ofis araçlarından faydalanma imkanı verilmekte, İş fikri ile ilgili fikri mülkiyet haklarının korunması için başvuru aşamasında teknik destek sağlanmakta, Şirket kurulum süreçlerinde destek olunmaktadır.
Programa TÜBİTAK tarafından belirlenen; İletişim ve Sayısallaşma, İleri İmalat, Sanayi 4.0; Akıllı Ulaşım, Temiz Verimli Enerji, Sağlık ve İyi Yaşam ile Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme tematik alanlarındaki iş fikirleri ile başvuru yapılabilmekte olup ayrıntılı bilgiye http://bigganac.anadolu.edu.tr/tekno-girisim.php adresinden ulaşılabilmektedir.
BİGG ANAÇ Teknogirişim Programı son başvuru tarihi 2 Eylül 2018'dir.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki 30 Ağustos zaferini kutladılar
Sonraki »

YORUM YAP