BİENAL programı hazır

BİENAL programı hazır

19.04.2016 11:48:28

Selimpaşa Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ile İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak'ın hazırladıkları “E-Twinning Projeleri Yaratıcı Kuşakların Yetiştirilmesinde Nasıl Kullanılabilir?” Konulu Panel/ Konferans 4. İstanbul Çocuk Gençlik Sanat Bienali'ne kabul edildi. Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak'tan öğrenilen bilgiye göre, Bienal Programı hazır.
30 Nisan 2016 Cumartesi günü Saat: 11.00'da Beşiktaş MKM Çağdaş Sanat Galerisi Konferans Salonunda dinleyicileri ile buluşacak etkinlik için, Selimpaşa Ortaokulu'ndan kalabalık bir öğrenci, öğretmen ve veli katılımı olması bekleniyor. 4. İstanbul Çocuk Gençlik Sanat Bienali 19 Nisan'da açılacak.
Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak: “Öğrencilerin Hayal Gücünün ve Yaratıcılığının geliştirilmesinde, E-Twinning Projelerinin sunduğu imkânları, örnek uygulamalar ve örnek proje modelleri üzerinden konuşmaya ne dersiniz? Öğrencilerinizin, çocuklarınızın hayallerine dokunmak için ve yaratıcılığınızı uyandırmak için, proje tabanlı inovatif eğitim- öğretim yaklaşımlarından haberdar olmak için panelimize bekliyoruz.” dedi. Panel'in Dijital Panosu da oluşturuldu. http://padlet. com/bienal /yui1p5esqjkb
Haber Merkezi

YORUM YAP