Beykoz, Avcılar’dan mutlu döndü 2-0

Beykoz, Avcılar’dan mutlu döndü 2-0

12.03.2023 11:51:50

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda haftanın en önemli maçlarından biri Beykoz 1908 ile İzzetpaşaspor arasında oynandı.

Beykoz 1908 Takımının Ayazağaspor maçından aldığı ceza nedeni ile mücadelenin adresi Avcılar Atatürk Stadı idi. Mücadelenin ilk yarısı her iki takım için de aceleci ve stresli geçince ortaya futbol adına hiçbir güzellik yansımadı. İkinci yarıda kazandığı penaltı atışından yararlanamayan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı moralini bozmadan ataklarını sıklaştırınca istediği golleri de bulup Avcılar'dan mutlu bir dönüş yaptı.

Dk.35 Tayfun Karadağ'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta top Kaleci Cem de kaldı.
Dk.40 Sağdan etkili çıkış yapan Kaptan Tayfun'un yaptığı ortada arka direk yönüne inen topa Metehan hamlesini son onda dokunup yapsa da top auta çıktı.
Dk.42 Soldan Oğulkan iyi kaçtı rakibini oyundan düşürdü herkes orta beklerken o kaleyi yokladı top üstten auta çıktı
Dk.45+1 Sağdan yüklenip ceza alanına giren Ahmetcan Özdemir ceza alanı atağa destek için giren Oğuz'a topu aktardı onun da vuruşunda top Kaleci Cem'de kaldı.
Dk.65 Tayfun Karadağ'ın koşu yoluna attığı topla ceza alanına giren Yasin Küçük'e yapılan müdahale sonrasında penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Tayfun Karadağ'ın vuruşunu Kaleci Cem sağına uzanıp kornere çeldi.
Dk.70 İzzetpaşaspor atağı faul ile kesildi...sağ taraftan kaleyi hafif sağ çaprazdan gören yerden kullanılan atışta Emre Çelik'n vuruşu barajdan döndü top yine aynı ismin önünde kaldı bu kez ters, sağ ayakla çektiği şutta Beykoz 1908 A.Ş. Kalecisi Adem Durmuş mükemmel bir kurtarışa imza attı.
Dk.75 Sağ taraftan Kaptan Tayfun Karadağ ile kullanılan korner atışından arka direk yönüne inen topu Oğulkan içeri doldurdu o kalabalıkta topu önünde bulan Ahmet Karaosman kale çizgisi önünden yaptığı dokunuşla sarı-Siyahlıları 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.
Dk.78 Tayfun Karadağ'ın ortasında topla buluşan Recep Berk Elitez'in ceza alanı solundan yaptığı vuruşta top uzak kale direğinin yanından auta çıktı.
Dk.80 Selçuk'un koşu yoluna aktardığı topla ceza alanına giren Recep Berk Elitez kendisini karşılamak için kalesinden açılan Kaleci Cem'in üzerinden akıl dolu bir aşırtma ile maçın skorunu tayin etti. 2-0

Stat: Avcılar Atatürk Stadı
Beykoz 1908 A.Ş: Ahmet Durmuş, Berkay, Ahmet Karaosman, Metehan, Ali Özgül, Selçuk, Tayfun ( Dk.85 Bartu ), İsa, Ahmet Can Özdemir ( Dk.46 Yasin ), Oğuz ( Dk.77 Recep Berk ) Ogulkan
Yedekler: Yakup,Doğukan, Mehmet, Cafer Can, Devran
Antrenör: Özgür Ataçocuğu
İzzetpaşaspor: Cem, Rıdvan, Emre, Yunus Emre, Barış, Furkan ( Dk.79 Kadir ), Kutay , Eren ( Dk.86 Kaan ), Hami ( Dk.86 Serkan ), Metin, Çetin ( Dk.67 Baran )
Yedekler: M, Fatih, Tibet, Yasin, Emre, Metin, Emin
Antrenör: Hasan Gürbüz
Goller: Dk.75 Ahmet Karaosman, Dk.80 Recep Berk Elitez
TALİP ERCAN ER-HA BEYKOZ

YORUM YAP