Belediyeden muhtaç asker ailelerine yardım

Belediyeden muhtaç asker ailelerine yardım

3.02.2018 09:31:54

Silivri Belediye Encümeni, zorunlu askerlik hizmetini yürüten muhtaç er ve erbaşların ailelerine yönelik nakdi yardım kararları almayı sürdürüyor.

Özcan Işıklar Başkanlığında bir araya gelen Silivri Belediye Encümeni, 11 Ocak tarihli oturumunda Asker Ailesi Yardım taleplerini değerlendirdi.

Encümenden oybirliğiyle çıkan 9 karar şöyle:

FATMA B.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Selimpaşa Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Fatma B.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

YETER K.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Yeni Mahallede ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Yeter K.'un hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

BEDİHA C.'YE ASKER
YARDIMI BAĞLANDI
Mimarsinan Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Bediha C.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

EMİNE K.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Yeni Mahallede ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Emine K.'in hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

NİHAL G.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Fatih Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Nihal G.'ün hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

DÜRDANE T.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Yeni Mahallede ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Dürdane T.'un hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

SERKAN D.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Alibey Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Serkan D.'nin hakkında yapılan tahkikat neticesinde; ikiz kardeşi asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

ŞAZİYE A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
P.M.Paşa Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Şaziye A.'ün hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

MELEK A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI
Semizkumlar Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Melek A.'ın hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 200,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/02/2018 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.
Haber Merkezi

YORUM YAP