Belediyeden Amatöre Büyük Destek

Belediyeden Amatöre Büyük Destek

01.12.2011 11:34:45
SİLİVRİ Belediyesi ve Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği malzeme dağıtım töreni Silivri Belediyesi’nde gerçekleştirildi. Programa ilçemizde faaliyet gösteren tüm amatör kulüp yöneticileri katıldı. Spora ilgiyi artırmak ve başarılı sporcular yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla amatör spor kulüplerine destek veren Silivri Belediyesi,  her sene olduğu gibi bu yıl da amatör kulüplere malzeme yardımında bulundu. İlçede sporun gelişebilmesi için hiçbir fedakârlık ve yatırımdan kaçınmayan belediye, formadan tekmeliğe toplamda 21 kulübe, 5 bin parça spor malzemesini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın makamında ve akabinde de belediye bahçesinde düzenlenen organizasyon ile dağıttı.

KATILIMI YÜKSEK DAĞITIM TÖRENİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın makam odasında gerçekleşen dağıtım törenine Başkan Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral, Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren, Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Gümüşyakaspor Kulübü Başkanı Aydın Algür ile ilçede faaliyetlerini sürdüren çeşitli kategorilerdeki kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı.

BALCIOĞLU’NDAN, BAŞKAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR
Silivri Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmasında; “Sezon boyunca ilçede futbol branşında toplamda 2500’ün üzerinde resmi müsabaka oynanmakta. 19 Amatör Spor kulübümüzde resmi olmayan rakamlara göre 15 binin üzerinde lisanslı sporcu sayımız var. Her geçen sezon lisanslı oyuncu sayımız artmaktadır. Biz birlik olarak her zaman kulüplerimizin altyapılarının geliştirilmesi konusunda yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Kulüp başkanlarımızın adına biz spor adamlarına ve kulüplerimize desteğini esirgemeyen başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yardımlar her sene artmakta. Lige katılım payları ve dağıtılan malzemeler ve kulüplerimize gelir getirici işletmelerin kazandırılması ile her geçen gün daha da güçlenerek büyüyoruz” dedi.

IŞIKLAR: SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞİYOR
İlçedeki tüm spor adamlarını ağırlayarak malzemelerini dağıtan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptığı konuşmasında, sporun insan hayatındaki önemine ve ilçedeki sportif hedeflere dikkat çekti.
Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi bakımından çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Işıklar, dünyada hızla artan obezitenin önüne sporla geçilebileceğini söyledi.

Haberin devamı 01.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP