Bayramlaştı ve talepleri dinledi

Bayramlaştı ve talepleri dinledi

15.08.2019 10:52:36

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi, İBB Tarım Komisyonu Başkanı Sami Barlas, bayramlaşmanın yanı sıra mahalle ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini almayı da ihmal etmedi. Barlas'a, Mehmet Karan da bayram ziyaretlerinde eşlik etti.

Bayramlaşma ziyaretleri kapsamında AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Parti geçmiş dönem ilçe yöneticisi Mehmet Karan ile birlikte Beyciler, Sayalar, Küçük Sinekli, Alipaşa, Çeltik, Büyük Kılıçlı ve Seymen mahalle muhtarlarını, kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaret ettiği bölgelerde muhtar ve vatandaşların ilgisine teşekkür eden Barlas'ın, bayram mesajlarında sevgi, saygı ve kardeşlik vurgusu yer aldı.

Barlas ve Karan, mahallelerin beklenti ve vatandaşların hizmet konularındaki taleplerini dinlediği ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirtirken Kurban Bayramı mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bizi asırlardır birbirimize bağlayan bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı'na millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan böylesi mübarek günlerde, aile fertleri ve yakınlarımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, ihtiyaç sahiplerini ve kimsesizleri, öksüz ve yetim çocukları, yaşlı ve hastaları ziyaret ederek ilgi ve şefkatimizi hissettirmek, bayram sevincini ve coşkusunu onlarla paylaşmak en önemli sorumluluğumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayram'ını kutluyor; bu mübarek günlerin insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” Sevginar SALİ

YORUM YAP