Bayramı kutladılar, mitinge davet ettiler

Bayramı kutladılar, mitinge davet ettiler

20.05.2022 14:08:19

CHP Silivri temsilcileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında kutlamaların yanı sıra ilçemizde dört bir yanda gerçekleştirdikleri ziyaretler ile vatandaşları 21 Mayıs Cumartesi günü Maltepe'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirileceği “Milletin Sesi” mitingine davet ettiler.

CHP Silivri meclis üyeleri, ilçe yöneticileri Berker Eser'in Başkanlığında ve Bölge Milletvekili Sibel Özdemir'in eşliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda düzenlenen resmi törenin ardından, beldelerde gerçekleştirilen programlar ile vatandaşlarla Silivri'nin dört bir yanında kutlamaları coşkuyla sürdürdü.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Beldelerimizde düzenlediğimiz kutlama programlarının öncesi ve sonrasında gerçekleştirdiğimiz saha ziyaretleriyle hemşerilerimizi 21 Mayıs Cumartesi günü Maltepe'de gerçekleştireceğimiz “Milletin Sesi” mitingine davet ettik” paylaşımında bulundu.

CHP'den konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00'de Maltepe'de düzenleyeceği “Milletin Sesi” mitingi pankartlarını ilçemizin dört bir yanına astık. Miting için saat 14.00'de Kipa AVM yanı eski lunaparktan araçlar kaldırılacaktır. Katılım durumlarınızı 02127272120 veya 05306055773 numaralı telefonları arayarak belirtmenizi önemle rica ederiz.”

 

 

YORUM YAP