Bayramda yine halkla iç içe oldular

Bayramda yine halkla iç içe oldular

5.09.2017 09:57:03

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her bayram olduğu gibi bu bayramda da geleneği bozmadı, ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Işıklar'a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her bayram olduğu gibi bu bayram da ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak, hemşerileriyle bayramlaştı.

İLÇE GENELİNDE BİRÇOK ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Silivri merkezin yanı sıra Akören, Büyükkılıçlı, Çanta, Değirmenköy, Gazitepe, Gümüşyaka, Kavaklı, Ortaköy ve Selimpaşa Mahallelerini ziyaret eden Başkan Işıklar'a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer ve Gençlik Kolları, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Zafer Bıyıklı, İbrahim Çeşmecioğlu, Devrim Uzun, Ali Vural, Doruk Bulut, Melih Yıldız, Mümin Koçoğlu, Arzu Yalçınkaya, Hakan Sefa, Semih Ayeş, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, belde ve mahalle temsilcileri de dâhil olmak üzere çok sayıda partili eşlik etti.
Sevgi, saygı ve hürmet ifadesi olarak büyüklerin ellerinden öperek, her fırsatta geleceğimizin teminatı olarak nitelendirdiği çocuklara ise sevgiyle yaklaşarak ve harçlık vererek bayramlarını kutlayan Başkan Işıklar ve mesai arkadaşları, halkın yakın ilgisiyle karşılandı.

YÖRE DERNEKLERİNİ ZİYARET ETMEYİ İHMAL ETMEDİLER
Ekip arkadaşlarıyla birlikte hem kahvehaneleri hem de esnafı ziyaret eden Işıklar, Kurban Bayramımızın dördüncü gününe yöre derneklerini ziyaret ederek başladı. Bayramın son gününde yöre derneklerinden Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Bayburt Çerçi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nevşehir Topaç Köyü Yardımlaşma Lokali, Fenerköylüler Kahvehanesi, Gümüşhane Kelkitliler Yardımlaşma Derneği, Bayburt Konursulular Derneği, Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden heyet, tek tek tokalaştığı hemşerilerine hep bir arada, sevgi dolu, barış ve huzur içinde geçirecekleri nice bayramlar diledi.

MİLLET OLARAK SAHİP OLDUĞUMUZ GÜZEL HASLETLERİ MUHAFAZA EDEREK GELECEK KUŞAKLARA AKTARMAMIZIN ÖNEMİNİ VURGULADILAR
Bayramlarda, aile büyüklerinin ziyaret edilmesi, küçüklerin sevindirilmesi gibi inancımızın ve kültürümüzün gereği olan güzel hasletlere sahip çıkılması gerektiğini de sözlerine ekleyen Işıklar, bayramları birer fırsat bilip birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olunması gerektiğinin de altını çizdi.
Bayramın gönülleri birleştiren, bir sıcak gülümseme ile mesafeleri kapatan bir tarafı olduğunu ifade eden yöneticiler, ziyaret ettikleri her yerden fotoğraf çekilerek, memnuniyetle uğurlandılar.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki AK Parti’de bayram
Sonraki » Silivri’de bayramlaşma

YORUM YAP