Başkan Balcıoğlu: Kentimizin çehresini değiştiriyoruz

Başkan Balcıoğlu: Kentimizin çehresini değiştiriyoruz

24.05.2024 11:08:48

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle, 7052 ve Mimarsinan Mahallesi, 7080. Sokak'ta devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Yeni Mahalle, 7052 ve Mimarsinan Mahallesi, 7080. Sokak'taki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledim, ekiplerimizden bilgi aldım" dedi.
Kentlerin çehresini değiştirmek ve daha prestijli yollar kazandırmak için bu tür çalışmaların büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Balcıoğlu, "Hemşerilerimizin güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına sahip olması için altyapı çalışmalarına önem veriyoruz. Yol yapım, bakım, onarım ve yenileme projelerimizle kentimizi daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Balcıoğlu, vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak ve ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla yürütülen çalışmaların, ilçenin gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, benzer projelerin önümüzdeki dönemlerde de yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Seda Şimşek

  1. Vatandaş Vatandaş

    Sayın başkan gümuşyaka için ne düşünüyorsun sanırım gümuşyaka her zamanki gibi seçilen belediye bşk.larinin hafızasından silinmiş özellikle çukur bostan fer sitesi kartal büfe arkası anadolu da en uçara köy lerden farksız

YORUM YAP