Balcıoğlu: Çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz

Balcıoğlu: Çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz

24.05.2024 11:11:38

Başkan Bora Balcıoğlu, "Yeni otopark projesiyle hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle, Erkin Balaban Caddesi üzerindeki otopark yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı ve hemşerilerle bir araya geldi.
Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Hemşerilerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde araçlarını park edebilmeleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni otopark projemizin yapım çalışmaları son sürat devam ediyor. Bugün ekiplerimizle birlikte yapım sürecini yerinde inceledik ve hemşerilerimizle sohbet ettik" dedi.
Yeni otopark projesinin tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye önemli bir hizmetin daha sunulacağını belirten Başkan Balcıoğlu, "Çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz ve yakın zamanda tamamlanacak olan otoparkımızı hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Bu proje, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olması için atılan adımlardan sadece biridir" şeklinde konuştu.
Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak için benzer projelerin devam edeceğini vurgulayarak, hemşerilerin desteğiyle daha birçok hizmeti hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
Seda Şimşek

YORUM YAP