Barlas: Mega projeleri kazandırmaya, kronik sorunları çökmeye devam edeceğiz

Barlas: Mega projeleri kazandırmaya, kronik sorunları çökmeye devam edeceğiz

1.12.2021 12:20:54

İBB ve Silivri AK Parti Meclis Üyesi Sami Barlas'tan iki müjde.

İBB ve Silivri AK Parti Meclis Üyesi Sami Barlas, İSKİ'nin haksız tahakkuklarına yönelik Cumhur İttifakı olarak verdikleri mücadelede başarılı olduklarını müjdelerken,  iş yeri tarifelerinde %25'lik sınırı da duyurdu. Barlas'ın İBB kararlarına ilişkin açıklaması şöyle: “İBB'nin tüm karar iade engelleme girişimlerine rağmen, Cumhur İttifakı meclis üyelerimizin oylarıyla bir kronik sorunumuz daha son bulmuştur.

İSKİ FAZLA TAHAKKUKLARI GERİ ÖDEYECEK

İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından eskiden köy statüsü olan mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza, geçmişe dönük yapılan tahakkuklar da dahil olmak üzere yapılan fazla tahakkukların iptaline, yukarıda belirttiğimiz bahse konu mahallelerimizde tahsil edilen kısımların, ilgili abonelere iadesine karar verildi.

İŞ YERİ TARİFESİ %25'İ GEÇMEYECEK

Ayrıca Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı, Yolçatı'da bulunan; bakkal, kahvehane, manav, fırın, lokanta, kasap, berber ve benzeri ölçekte esnaflarımıza tespit edilecek en düşük iş yeri tarifesinin %25'i geçmeyecek.

“MEGA PROJELERİ KAZANDIRMAYA, KRONİK SORUNLARI ÇÖKMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Silivri'mizin güzel yürekli insanlarına olan sevdamızdan güç alarak, Ak Parti İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu  ile beraber İlçemize mega projeler kazandırmaya, aynı zamanda mevcut kronik sorunların çözümünü gerçekleştirmeye kararlılıkla devam edeceğiz."

YORUM YAP