Banazılı: Bir nefer de ben oldum

Banazılı: Bir nefer de ben oldum

2.05.2018 10:03:47

AK Parti milletvekili aday adayları arasına Bulut Banazılı da katıldı. 

Bölgemizden Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan; Tülay Kaynarca, Mustafa Zorlu, Hüseyin Turan, Yetgin Çavdar, Merve Sarı, Saffet Sert ve Metin Karsak'a Bulut Banazılı da katıldı.
Banazılı, sosyal medya üzerinden yaptığı “Millete hizmet yolunda; yeni Türkiye için dua ve desteklerinizle bir neferde ben oldum.” paylaşımıyla aday adaylığını duyurdu.
Bulut Banazılı kimdir?
1975 Malatya Gündüzbey doğumlu Bulut Banazılı, 1992 yılında Şehit Kemal Endüstri Meslek Lisesi, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2004'te Ankara'da JÖH tabur tabibi olarak vatani görevimi tamamladı. 2004 Yılında İstanbul Silivri'de bulunan Özel Millet Hastanesi'nde acil sorumlu hekimi olarak göreve başladı. 2010 Yılında kurucusu olduğu Özel Silivri Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde işletme müdürü olarak görev yapmakta. Banazılı'nın eşi Zeynep Banazılı da polikliniğin diş hekimleri ekibinde.
Bulut Banazılı, 2014 yılında Arge Birim Başkanlığı 2015 -2018 Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevlerinde bulundu. İki çocuk babasıdır.

Renginar Sali

  1. Halil Halil

    Yanlış bir isim.Ak Partinin hizmet odaklı insanlara ihtiyacı var.Sadece doktor diplomasıyla bu işler olmaz.

YORUM YAP