Baldöktü ek binasını Özhaseki açacak

Baldöktü ek binasını Özhaseki açacak

21.09.2017 09:57:21

Hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü tarafından eşi adına yaptırılan Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 16 derslikli ek binası tamamlandı. Açılış 28 Eylül 2017 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına, 16 derslikli ek hizmet binasının tamamlanmasıyla rahatlayan fiziki koşulları ve Adalet Bölümünün açılmasıyla birlikte yeni kazanımlar ışığında giriyor. Hayırsever işadamı ve eğitim gönüllüsü Şerife & Nurullah Baldöktü ailesinin katkılarıyla 13 derslikli okula ilave olarak 16 derslikli ek bina da tamamlandı. 26 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından ek bina bitirildi ve açılış günü de belli oldu.

KAYSERİ'DE SÖZ ALDILAR
Şubat ayında Şerife ve Nurullah Baldöktü, Kayseri'de Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde düzenlenen törende kuruma desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ve altın hizmet madalyalarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin elinden aldı ve bu esnada Bakan Beyden Silivri'deki açılışlarına katılma sözü aldılar.

28 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek okul açılışı için Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de geliyor.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP