Baldöktü’den Silivri’ye iki örnek park

Baldöktü’den Silivri’ye iki örnek park

Eğitimden sağılığa, emniyetten sosyal yaşama her alanda hayırsever katkılarını sürdüren Nurullah Baldöktü, “Şimdi de Silivri'ye iki güzel park kazandırmak istiyorum” dedi ve Silivri Belediyesi işbirliğinde harekete geçti.

Dere yatağında bulunduğu ve güçlendirme maliyeti yüksek olduğu gerekçesiyle yıkılan 20 yıl hizmet verdikten sonra 30 Aralık 2013 tarihinde yıkılan Şerife Baldöktü Sağlık Ocağının yerine ve karşısında bulunan yeşil alana iki park yapma talebini Silivri Belediyesine ileten Nurullah Baldöktü, bir an önce çalışmayı başlatma isteğini paylaştı.

BALDÖKTÜ: SİLİVRİ'YE İKİ ÖRNEK PARK YAPACAĞIZ
Birine Silivri Belediyesi Nurullah Baldöktü Barış Parkı diğerine de Silivri Belediyesi Şerife Baldöktü Uğur Parkı ismini vererek Silivri'ye iki park kazandırmak istediğini aktaran hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü, “16 Nisan'dan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'den Şerife Baldöktü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ek 16 derslik binası ile uygulamalı anaokulu açılışı için gelme söz aldık. Ek bina yapımı ile birlikte mevcut binanın da diş cephesi yenilendi, iki bina arasında bağlantı sağlandı. Bakanımız açılış için geldiğinde bu iki parkı da tamamlanmış olmamızı arzu ediyorum. Silivri'ye yakışan çok güzel iki sosyal alanı kazandırmayı amaçlıyoruz. Selimpaşa'da NBT İnşaat olarak yaptığımız Atlı Bahçe Evleri projemizin bahçesinde bulunan heykellerin benzerlerini buradaki parklarımıza da koyacağız. Güller dikeceğiz, yürüyüş alanları ve annelerin çocuklarıyla zaman geçirecekleri, insanların nefes alacağı örnek çok güzel iki sosyal alan kazandırmayı amaçlıyoruz. Silivri Belediyesi de parkların sulama sistemini yapacak, oturma, oyun alanları ve spor aletlerinin temini sözü verildi. Ağaçlandırma, yeşillendirme çalışması, sert zemin ve yolları biz yapacağız. Bir an önce çalışmaya başlayarak, Nisan sonuna yetişmesini hedefliyoruz” dedi.

IŞIKLAR, TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Nurullah Baldöktü'nün talebi ile ilgili projelerin hazır olduğunu çalışmalara bu hafta içinde başlanacağını ifade ederek hayırseverimize çabası ve hizmetleri için teşekkür etti.

Sevginar SALİ

  1. ersen ersen

    Bu saglanilan ozveri ozeni de azaerbaycan vatandaslarda olsun 4.yildayiz hala harc ve sira bekliyoruz ne adaletli muslumanlik bu sayin muezzin oglu

YORUM YAP